COMPARATIVE ANALYSIS OF KNOWLEDGE, ATTITUDES, AND BEHAVIOR IN EVIDENCE-BASED NURSING PRACTICE AMONG ACADEMIC AND APPLIED BACHELOR'S DEGREE STUDENTS
2024 жыл | Шығарылым: 1 | Беттер: 220-230
FREQUENCY AND ASSOCIATION OF THE FACTORS INFLUENCING FETAL GROWTH RESTRICTION IN THE REPUBLIC OF KAZAKHSTAN
2023 жыл | Шығарылым: 6 | Беттер: 59-70
КОРРЕКТИРОВКА ПО ПОЛУ ПЛОДА ПРИ ПОСТРОЕНИИ ИНДИВИДУАЛЬНЫХ ГРАФИКОВ ДЛЯ ОЦЕНКИ РИСКА ЗАДЕРЖКИ ВНУТРИУТРОБНОГО РОСТА
2023 жыл | Шығарылым: 4 | Беттер: 92-100
REVIEW OF ANTIMICROBIAL PROPERTIES OF HONEY CHEMICAL CONSTITUENTS - PART II
2023 жыл | Шығарылым: 2 | Беттер: 244-251
REVIEW OF ANTIMICROBIAL PROPERTIES OF HONEY CHEMICAL CONSTITUENTS - PART I
2023 жыл | Шығарылым: 1 | Беттер: 262-270
АКАДЕМИЯЛЫҚ ЖӘНЕ ҚОЛДАНБАЛЫ БАКАЛАВРИАТ СТУДЕНТТЕРІ АРАСЫНДАҒЫ ДӘЛЕЛДІ МЕЙІРБИКЕЛІК ПРАКТИКАДАҒЫ БІЛІМ, КӨЗҚАРАС ЖӘНЕ МІНЕЗ-ҚҰЛЫҚ ДОМЕНДЕРІН САЛЫСТЫРМАЛЫ ТАЛДАУ
2024 жыл | Шығарылым: 1 | Беттер: 220-230
ҚАЗАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫНДА ҰРЫҚТЫҢ ДАМУЫНЫҢ ТЕЖЕЛУІНЕ ӘСЕР ЕТЕТІН ФАКТОРЛАРДЫҢ ЖИІЛІГІ МЕН АССОЦИАЦИЯСЫ
2023 жыл | Шығарылым: 6 | Беттер: 59-70
ЖАТЫРІШІЛІК ӨСУДІҢ ТОҚТАУ ҚАУПІН БАҒАЛАУ ҮШІН ЖЕКЕ ГРАФИКТЕРДІҢ ҚҰРҒАН КЕЗДЕ ҰРЫҚТЫҢ ЖЫНЫСЫ БОЙЫНША КОРРЕКТИРОВКА
2023 жыл | Шығарылым: 4 | Беттер: 92-100
БАЛДЫҢ ХИМИЯЛЫҚ ҚҰРАМАНДАРЫНЫҢ МИКРОБҚА ҚАРСЫ ҚАСИЕТТЕРІНЕ ӘДЕБИЕТ ШОЛУ - II БӨЛІМ
2023 жыл | Шығарылым: 2 | Беттер: 244-251
БАЛДЫҢ ХИМИЯЛЫҚ ҚҰРАМАНДАРЫНЫҢ МИКРОБҚА ҚАРСЫ ҚАСИЕТТЕРІНЕ ӘДЕБИЕТ ШОЛУ - I БӨЛІМ
2023 жыл | Шығарылым: 1 | Беттер: 262-270
COMPARATIVE ANALYSIS OF KNOWLEDGE, ATTITUDES, AND BEHAVIOR IN EVIDENCE-BASED NURSING PRACTICE AMONG ACADEMIC AND APPLIED BACHELOR'S DEGREE STUDENTS
2024 жыл | Шығарылым: 1 | Беттер: 220-230
FREQUENCY AND ASSOCIATION OF THE FACTORS INFLUENCING FETAL GROWTH RESTRICTION IN THE REPUBLIC OF KAZAKHSTAN
2023 жыл | Шығарылым: 6 | Беттер: 59-70
ADJUSTING FOR FETAL SEX IN INDIVIDUAL CHARTS TO ASSESS THE RISK OF INTRAUTERINE GROWTH RETARDATION
2023 жыл | Шығарылым: 4 | Беттер: 92-100
REVIEW OF ANTIMICROBIAL PROPERTIES OF HONEY CHEMICAL CONSTITUENTS - PART II
2023 жыл | Шығарылым: 2 | Беттер: 244-251
REVIEW OF ANTIMICROBIAL PROPERTIES OF HONEY CHEMICAL CONSTITUENTS - PART I
2023 жыл | Шығарылым: 1 | Беттер: 262-270