Фильтр
Автор(ы):
  
ЕНСАУЛЫҚТЫҢ НЕГІЗГІ АСПЕКТІ РЕТІНДЕГІ ТАҒАМ ӨНІМДЕРІНІҢ ҚАУІПСІЗДІГІ ТУРАЛЫ СҰРАҚҚА
Тағам өнімдерінің қауіпсіздігі ұлтты сақтау және үлесімді дамыту саласындағы жалпы мемелекеттік саясатының бір бөлігі болып табылады. Тағам өнімдерінің қауіпсіздігін қамтамасыз ету  саласында уәкілетті мұшелеріне ҚР Мемелекеттік санитарлы-эпидемиологиялық қызметтің органдары жатады. Ал, тағамның сапасымен қауіпсіздігіне басты жауапкершілік тағам өндірушілерге, өңдеушілерге және таратушылар тартылады.
Подробнее
2013 год | Выпуск: 1 | Страницы: 36-38

TO A QUESTION OF SAFETY OF FOODSTUFF AS TO FUNDAMENTAL ASPECT FOR HEALTH
Safety of food is part of nation-wide policy in the sphere of preservation and harmonious development of the nation. Repre-sentative department in the sphere of safety of products is departments of the public sanitary and epidemiologic service of the Republic of Kazakhstan. The main responsibility for quality and safety of food lies on producers, processors and offtakers of food products.
Подробнее
2013 год | Выпуск: 1 | Страницы: 36-38

К ВОПРОСУ О БЕЗОПАСНОСТИ ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ КАК ОСНОВОПОЛАГАЮЩЕМУ ДЛЯ ЗДОРОВЬЯ АСПЕКТУ
Безопасность продуктов питания является частью общегосударственной политики в сфере сохранения и гармо-ничного развития нации. К уполномоченным органам в области обеспечения безопасности продуктов питания являются органы государственной санитарно-эпидемиологической службы РК. Главная ответственность за качество и безопасность продуктов питания лежит на производителях, переработчиках и реализаторах пищевой продукции.
Подробнее
2013 год | Выпуск: 1 | Страницы: 36-38