Online ISSN: 3007-0244,
Print ISSN:  2410-4280
TO A QUESTION OF SAFETY OF FOODSTUFF AS TO FUNDAMENTAL ASPECT FOR HEALTH
Safety of food is part of nation-wide policy in the sphere of preservation and harmonious development of the nation. Repre-sentative department in the sphere of safety of products is departments of the public sanitary and epidemiologic service of the Republic of Kazakhstan. The main responsibility for quality and safety of food lies on producers, processors and offtakers of food products.
Количество просмотров: 412

Ключевые слова:

Категория статей: Articles

Библиографическая ссылка

Г. Турдунова, М. Рапикова, С. Тлегенова, К. Турдунов, С. Смагулов К ВОПРОСУ О БЕЗОПАСНОСТИ ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ КАК ОСНОВОПОЛАГАЮЩЕМУ ДЛЯ ЗДОРОВЬЯ АСПЕКТУ //Наука и Здравоохранение 2013.№ 1. С. 36-38 G. Turdunova, M. Rapikova, S. Tlegenova, K. Turdunov, S. Smagulov TO A QUESTION OF SAFETY OF FOODSTUFF AS TO FUNDAMENTAL ASPECT FOR HEALTH // Nauka i Zdravookhranenie. 2013.№ 1. С. 36-38 Г. Тұрдұнова, М. Рапикова, С. Тілегенова, К. Тұрдұнов, С. Смагулов ДЕНСАУЛЫҚТЫҢ НЕГІЗГІ АСПЕКТІ РЕТІНДЕГІ ТАҒАМ ӨНІМДЕРІНІҢ ҚАУІПСІЗДІГІ ТУРАЛЫ СҰРАҚҚА // Ғылым және Денсаулық сақтау 2013.№ 1. С. 36-38

Авторизируйтесь для отправки комментариев