REVIEW OF ANTIMICROBIAL PROPERTIES OF HONEY CHEMICAL CONSTITUENTS - PART II
2023 год | Выпуск: 2 | Страницы: 244-251
REVIEW OF ANTIMICROBIAL PROPERTIES OF HONEY CHEMICAL CONSTITUENTS - PART I
2023 год | Выпуск: 1 | Страницы: 262-270
БАЛДЫҢ ХИМИЯЛЫҚ ҚҰРАМАНДАРЫНЫҢ МИКРОБҚА ҚАРСЫ ҚАСИЕТТЕРІНЕ ӘДЕБИЕТ ШОЛУ - II БӨЛІМ
2023 год | Выпуск: 2 | Страницы: 244-251
БАЛДЫҢ ХИМИЯЛЫҚ ҚҰРАМАНДАРЫНЫҢ МИКРОБҚА ҚАРСЫ ҚАСИЕТТЕРІНЕ ӘДЕБИЕТ ШОЛУ - I БӨЛІМ
2023 год | Выпуск: 1 | Страницы: 262-270
REVIEW OF ANTIMICROBIAL PROPERTIES OF HONEY CHEMICAL CONSTITUENTS - PART II
2023 год | Выпуск: 2 | Страницы: 244-251
REVIEW OF ANTIMICROBIAL PROPERTIES OF HONEY CHEMICAL CONSTITUENTS - PART I
2023 год | Выпуск: 1 | Страницы: 262-270